Scrapbooking Patchwork Tutoriales

23 septiembre 2012

COLLAR + PUNTO DE LIBRO

Aquí tenéis mi última creación: Un collar con carretes de hilo con doble función. Como el collar no está cerrado,  podemos, fácilmente, cogerlo del cuello y utilizarlo como punto de libro. ¡¡Va realmente bien!! Os enseño unas imágenes donde lo podéis ver como un "distinguido" "marcapáginas". El libro de las fotos es mi última adquisición Tilda. ¡¡Precioso, sin duda!!
¡¡Feliz Otoño!!
PD: Próximamente os daré información sobre mi nuevo cumpleblog!!El tiempo pasa volaaaaaandoooo y se aproxima un nuevo sorteo!!!Abrazos para tod@s!!




10 septiembre 2012

LAND ART

Avui us ensenyo la meva primera incursió amb el Land Art. El  Land Art  és es una tendència de l'art contemporani, que utilitza el marc i els materials de la natura (fusta, terra, pedres, sorra, roques,foc, aigua, etc.)-font wikipedia-. Normalment és un art que es troba a l'exterior...jo, en aquest cas, l'he fet servir per casa.
Amb l'ajuda de l'Albert que em va tallar les fustes amb la serra i les va encolar a la paret, he aconseguit crear aquest bonic arbre. Canviar l'ambient de casa és ben fàcil tenint com aliada la imaginació. Ara només em queda decorar-lo amb ocellets fets amb patchwork.







02 septiembre 2012

-VÍDEO-Fira de Patch i Scrap a St.Feliu de Guíxols


Ara sí que sí! Aquí teniu el vídeo de la 4ª Fira de patchwork i de la 2ª Fira d'Scrapbooking que van tenir lloc, ahir dissabte, a St. Feliu de Guíxols. Espero que us agradi! Fins aviat!!


Fira de Patch i Scrap a St. Feliu de Guíxols -2012- from Marta MP Música vídeo: BSO Amelie