Scrapbooking Patchwork Tutoriales

25 mayo 2012

FIRA I FESTA DE LES LABORS 2012 A VERGES

Ja s'acosta el gran dia!! Queden poc més de 15 dies per a que es torni a celebrar a Verges (Baix Empordà) la fira i festa de les laborsl!!Un altre cop podrem gaudir d'exposicions, de tallers, de la fira comercial, de la confecció de la vànova de l'amistat, de sortejos,de l'espai d'intercanvi i de la trobada de blogguers!!Us deixo més informació de l'espai d'intercanvi(veure enllaç) i de la trobada bloguera. Si veniu a l'espai d'intercanvi pregunteu per mi...allà m'hi trobareu!! Ens veiem el proper 16 de juny!!
TROBADA BLOGGUERA
*A les 12 del matí i a les 18h de la tarda es farà una trobada de blogguers dins l'espai d'intercanvi.

*Hi haurà un “suro” on tothom hi podrà penjar la seva targeta. Aquest "suro" es podrà veure a la seu de l'Associació de manera permanent. Si no teniu targetes també hi haurà una graella on es podran anotar les adreces dels vostres blocs.

*Si algú té targetes personalitzades, les podrà intercanviar amb les altres bloggueres.

*Quan tothom tingui les targetes de les assistents es podran intercanviar opinions i experiències.

*I aquest any només per participar hi haurà un petit obsequi a totes les assistents!!Us hi esperem!!

20 mayo 2012

Nou catàleg DMC 2012

Aquí teniu, en primícia, el nou catàleg 2012 de la marca DMC. En aquesta tarda de pluja ve de gust fullejar-lo per agafar alguna que altra idea. Veureu que hi ha esquemes de punt de creu gratuïts!!Que tingueu una bona tarda de diumenge!!



14 mayo 2012

TEMPS DE FLORS

Dissabte, tot visitant la fantàstica exposició de flors que feien a la ciutat de Girona, em vaig trobar, dins una de les cases que estaven obertes al públic, el cartell de l'exposició (Temps de flors) fet de patchwork. Hi havia tanta gent que vaig fer la foto com vaig poder.
En aquesta casa (Laporta) s'anunciava la 1ª edició del Saló Internacional de Patchwork i art tèxtil que es durà a terme a Girona els propers 6,7 i 8 de juliol...
Us informo que properament, al bloc,  hi haurà novetats sobre la Fira de les labors que es celebrarà el pròxim 16 de juny a Verges!!Estigueu pendents perquè hi haurà moltes sorpreses i novetats!!



08 mayo 2012

MI TILDA


¡¡Chicas!!Por fin está aquí!!La espera ha valido la pena!!Hoy ha llegado a mi casita la Tilda de Arime (premio que me tocó en el sorteo que hizo María en su blog: Las tildas de Arime). Tenía tantas ganas de verla...
Cuando he ido a correos a buscar el paquete me he tenido que contener la ansia de abrirlo allí mismo!!Una vez en casa y con la cámara en mano, me he dispuesto a ver lo que contenía. Como véis venían muy bien envueltas y protegidas, tanto la Tilda como su compañera la abejita.
Después de hacerle fotos desde todos los ángulos, finalmente la he colocado en su rincón, ambientado especialmente para ella... Como si de la mismísima Provenza se tratara...aquí la podéis ver en su nuevo hogar. ¡¡Espero que os guste!!
      MARÍA, ¡¡MUCHÍSIMAS GRACIAS!!

                                                         


07 mayo 2012

RINCÓN COUNTRY//AVISO CORREOS

Tengo la corazonada que el aviso de correos que me he encontrado esta tarde en el buzón tiene mucho que ver con mi premio TILDA!!!Tengo unas ganas de tenerla aquí conmigo...Mientras tanto le estoy preparando su nuevo hogar. Ya lo veréis...
De momento os enseño este macetero, comprado en la tienda Casa, al cual le he dado mi toque personal country y que complementará mi rinconcito especial...¿Que os parece? Mañana os desvelaré la incognita...!!



Con stickers Tilda


05 mayo 2012

COUNTRY DREAMS

Para mi esta revista online italiana es imprescindible. En ella podemos encontrar un montón de ideas para nuestros futuros trabajos. Aunque las explicaciones están en italiano se entienden bastante bien.
Aquí tenéis la revista número 4 dedicada al verano!! Así que ya no hay excusa para ponerse manos a la obra!!!Espero que os guste!!


01 mayo 2012

CAT FELT

Avui us ensenyo una altra de les meves petites creacions. Es tracta d'una gateta feta amb feltre de color lila. Com podeu veure no li falta cap complement per estar a la moda,jeje!!
Aquesta divertida agulla per la roba (pin) estava a la venda a la botiga Regal Artesanal...però ja l'han venut!!(Si algú estigués interessat pot passar per la botiga i fer comanda!!La Mari us atendrà amb molt de gust!!)Si no us trobeu a prop de la botiga us podeu posar en contacte amb mi directament!!
Que tingueu molt bon dia de festa!!Petonets i abraçades!!