Scrapbooking Patchwork Tutoriales

29 abril 2012

TRICOTOSAS

Último descubrimiento, esta vez... televisivo. La semana pasada haciendo zapping por la tv  fui a dar con un programa de lo más interesante para nosotr@s. Se trata de Tricotosas un mini espacio dedicado al mundo de las labores, el diseño téxtil, las manualidades...que tan sólo dura unos 15 minutos... La verdad es que ofrecen tutoriales muy dinámicos y fáciles de llevar a cabo. Os dejo el enlace para que le echéis un vistazo!! Se me olvidaba, lo podéis ver en Divinity los fines de semana sobre las 11h y también, como no... en internet!!


26 abril 2012

PREMIO: TILDA

Estoy que no me lo creo!! Acabo de abrir el blog y veo que he sido la ganadora del sorteo que hacia Arime en su blog:  Las tildas de Arime. Ayer realizaron el sorteo y...salió mi número el 198!!
¿Qué he ganado?Una súper Tilda hecha por Arime!! Estoy súper contenta...es la primera vez que me toca algo!!Muchas gracias Arime por tu generosidad!!

Ésta es la Tilda que me ha tocado:
¡¡¡¡ MUCHÍSIMAS GRACIAS!!!!


23 abril 2012

St. Jordi 2012: La rosa i el llibre

Abans de res, us vull desitjar que tingueu una molt bona diada de St.Jordil!!Que us omplin de roses i llibres!!
Avui internacionalment,també, és el dia del llibre i d'això us vull parlar.
M'agradaria fer-vos una petita-gran recomanació. L'altre dia vaig descobrir un meravellós llibre anomenat L'HERBARI DE LES FADES//EL HERBARIO DE LAS HADAS(Benjamin Lecombe i Sébastien Pérez). Les il.lustracions que s'hi poden trobar a dins són d'una qualitat immillorable i el contingut del text et transporta a mons màgics i fantàstics. Encara que estigui destinat al públic infantil, si teniu l'oportunitat de fullejar-lo...de ben segur que hi quedareu atrapats!!
BON ST. JORDI!!FELIZ DIA INTERNACIONAL DEL LIBRO!!



22 abril 2012

Feltre disseny

Avui us mostro les imatges de dues agulles per la roba fetes amb feltre. El disseny és de collita pròpia. Si us agraden les podeu aconseguir a la botiga de Castellar del Vallès, Regal Artesanal!!
Queden súper bé i són súper originals!!



14 abril 2012

RECETARIO...SCRAP

¡¡Muy buenas!!Hoy os enseño el recetario que hicimos, hará un par de semanas, en Torroella de Montgrí. El taller fue gratuito y las talleristas fueron las chicas de las Parisinnes.
Ese fin de semana tuvo lugar en Torroella la feria de productes de proximitat i qualitat,
en la que se promocionaban productos alimentarios de la zona como:  arroz, aceite, buñuelos...
En la misma feria había un stand en el que, previa inscripción, se podía hacer este original recetario. La marca de garantía Productes de l'Empordà organizó el evento.
Fui con Cristina, una compañera de trabajo, aficionada también al scrap, y la verdad es que nos lo pasamos genial.
El resultado aquí lo tenéis. ¡¡Espero que os guste!! ¡¡Saludos de crafter!
A continuación os dejo un vídeo-resumen del día de scrap!!


08 abril 2012

El 3 de 2 a l' Espai Internet de TV3

Aquest migdia a l'Espai Internet de TV3 ha aparegut el meu bloc!!
M'ha fet moltíssima il.lusió veure, tan sols per uns segons, el meu bloc donant voltes per la caixa tonta. Parlaven dels premis Liebster Blog que es donen als blocs que tenen menys de 200 seguidors i, com a exemple, han ensenyat l'entrada que jo vaig fer, parlant del premi que la Florin (patuspatch.blogspot.com) em va donar.
Realment aquest tipus de fets, encara que no tinguin gaire importància, t'animen a seguir treballant!!
Gràcies Espai Internet per agafar el meu bloc com a exemple!!(Encara que el títol no s'ha vist gaire).
Us deixo el link perquè ho mireu.



http://www.tv3.cat/videos/4036750/Espai-Internet













MOLTES GRÀCIES A TOTS i A TOTES!!!!!!!!!!!



Botiga Regal Artesanal

Bon dia a tothom!!
Tal i com us vaig prometre a l'últim post, avui us ensenyo la botiga REGAL ARTESANAL de Castellar del Vallès on es vendran, en exclusiva, els meus amics feltruts.
Si la voleu visitar es troba al C/Major, 17 i el seu telèfon és 93 7143894. La botiga també és taller i ofereix cursos de patchwork i mitja.
Com veieu no li falta cap detall i les coses que s'hi poden trobar són realment encisadores.
Si teniu l'oportunitat de passar-vos a veure-la no ho dubteu, la Mari us atendrà amb molt de gust...i de pas podreu veure les meves petites creacions!!!
Aparador de la botiga
Detallets de l'aparador
La botiga per dins
Espai de taller

Els amics feltruts



06 abril 2012

Seahorse felts

Aquí podeu veure una de les meves últimes creacions fetes amb feltre. Es tracten d'uns cavallets marins fets amb feltres de color lila i blanc.



NOVETAT: Us informo que aquests cavallets marins i d'altres amics feltruts estan JA a la venda. La botiga de Castellar del Vallès Regal Artesanal, els ven en exclusiva, o sigui que si us trobeu a prop i teniu ganes de tenir-los amb vosaltres no dubteu a anar-hi!! Veureu que a part dels feltruts també hi podreu trobar infinitats de productes relacionats amb el  patchwork i altres labors. Pròximament també els tindré a la venda a la meva botigueta online. Ja us aniré informant!!Diumenge us penjaré les fotos de la botiga Regal Artesanal, en un post especial, perquè pogueu veure on estaran els vostres amics feltruts!!Abraçades per tots!!!

03 abril 2012

Nou sorteig


Us informo que l'Arime del bloc Las tildas de Arime està de sorteig. No deixeu escapar l'oportunitat de tenir entre les vostres mans una fantàstica Tilda. Està feta per ella i és el premi que una afortunada se'n durà cap a casa. A veure si hi ha sort!!
Anoteu aquesta data a la vostra agenda: 25 d'abril de 2012!!