Scrapbooking Patchwork Tutoriales

29 noviembre 2011

Revista Online

Avui vull ser jo la que comparteixi amb vosaltres aquesta revista online que trobat per la xarxa. Està plena de bonics detalls nadalencs. De ben segur que algun d'ells els podreu fer servir per decorar casa vostra. Espero que us agradi. Una abraçada!!

26 noviembre 2011

Gracias Pilarín

En menos de 24 horas, Pilar, del blog El escaparate de Pilarín se puso en contacto conmigo para comunicarme que ella tenía el esquema de DMC (semi-kit dedales y tijeras) que yo andaba buscando!!. ¡¡Me puse súper contenta al recibir la noticia!!
  • Desde aquí te quiero agradecer el detalle que tuviste conmigo. ¡¡Muchísimas gracias Pilarín!!

23 noviembre 2011

Ayuda-HELP

Hola blogguers!!Necesito vuestra ayuda. Me estoy volviendo loca mirando por todas partes un semi-kit de punto de cruz titulado de dés & ciseaux de la colección les duos de Dmc. Lo he mirado por internet y he contactado directamente con DMC y me han dicho que este "duo" está agotado. También me han comentado que es posible que lo pueda encontrar en alguna mercería. Yo lo he mirado por la zona en la que vivo y nada. Lo que os pido a vosotras es a ver si podéis hacer una visita a las mercerías de vuestros pueblos y ciudades y preguntar si tienen este semi-kit. Digo semi-kit porque solo viene el esquema y cuatro hilos!! A ver si entre todas conseguimos encontrar uno!!!Os lo agradeceré eternamente,jeje!!

20 noviembre 2011

Taller de Nadal 2011


Ahir vam assistir al primer taller de Nadal que es va fer al Racó de les Labors de Verges. Ens vam reunir unes 25 persones amb ganes de passar-ho bé i aprendre noves tècniques. El primer treball que vam realitzar va ser un petit panell amb un arbre de Nadal fet de trossets de roba. La composició era lliure, tot i que ens van donar unes pautes que qui volia podia seguir. (Jo el vull acabar de retocar.Li faré serrell, li bordaré "Bones Festes" a la part de sota i li col.locaré un pal a dalt de tot per poder-lo penjar!!Quan el tingui enllestit us l'ensenyaré!!). El segon treball que vam fer va ser un mòbil fet amb feltre i roba. Aquí teniu les imatges.(perdoneu la qualitat de les fotos però crec que la càmera ha dit prou...o sigui que hauré de començar a mirar-me una altra!!)

13 noviembre 2011

Salón Creativa 2011


Finalmente ayer pudimos disfrutar de una mañana estupenda en la 6ª edición del Salón Creativa que se celebró en la Farga de l'Hospitalet.Vimos unos trabajos maravillosos realizados con diferentes técnicas. Habían unos quilts espectaculares, de un trabajo muy muy laborioso. La ganadora del mejor quilt fue Brígit Aubesó de Girona!!!Felicitats!!Que deciros de las mini shops que habían por todo el recinto. Llené las bolsas con lo que el bolsillo me permitió. En el vídeo podréis ver mis compritas,jeje!! Me quedé con mal sabor de boca porque no pude hacer el taller que quería de pasta polimérica (técnica japonesa),por estar al completo.Otra vez será! Eso sí, a la salida fui a recepción a pedir un póster del Salón (porque los colecciono)y una chica de la organización me dijo, medio en broma, medio en serio, que me los pediría para ver la evolución del cartel en el tiempo...y...hablando, hablando, me sorprendió con un regalo inesperado: me dió un dedal de cerámica decorado con el slogan e imagen del evento!!!Genial!!

Make a video of your own at Animoto.

11 noviembre 2011

Creativa 2011

Tot a punt per anar demà a Creativa!! Esperem no trobar massa gent!!! A veure si ens veiem per allà!!Si teniu alguna suggerència serà benvinguda!!!Una abraçada i fins la tornada!!

05 noviembre 2011

Saló Creativa 2011

  • Queda just una setmaneta per poder gaudir, una altra vegada, de la 6ª edició del fantàstic SALÓ CREATIVA!! Tinc moltes ganes de tornar a veure les marevelles que fan les quilteres, mirar i remenar a les paradetes que hi haurà, fer algun taller si no hi ha massa gent, descobrir nous materials i noves tècniques...!!
  • Si algú hi vol anar que sàpiga que té un val de descompte de 2€, sobre el preu de l'entrada general,a la web www.creativa-spain.com. Ja us explicaré què tal ha anattttttttt!!!Una abraçada i a veure si ens trobem per Creativa!!!

01 noviembre 2011

PREMI

Aquesta tarda mirant el bloc m'he trobat amb un fantàstic premi que m'ha atorgat la Florin del bloc patuspatch.blogspot.com. M'ha fet moltíssima il.lusió!!Moltes gràcies Florin!!